Over mezelf

Mijn naam is Suzanne Pieters, eigenaar van Pit & Power coaching.

Met een bevlogen Pit & Power aanpak begeleid ik teams en professionals in het succesvol realiseren van transformaties. Ik zet energie, oprechtheid en betrokkenheid in om samen verandering te realiseren en blijvend te maken.

Hierbij creëer ik impactvolle resultaten, zodat er meer openheid, verbinding en werkgeluk ontstaat.

    Voor teams:

    • Open communicatie: Teams durven vrij hun meningen en gedachten te delen.
    • Vertrouwen: iedereen voelt zich veilig om zich uit te spreken
    • Inclusie: Elk teamlid voelt zich gewaardeerd en betrokken.

    Voor professionals:

    • Zelfvertrouwen: Je spreekt jezelf assertief uit op de werkvloer
    • Talent en potentieel benutten: Je herkent je talenten en potentieel en gebruikt ze effectief.
    • Balans en veerkracht: Je doorbreekt belemmerende patronen en ervaart meer balans en werkgeluk.

    Ik doe dingen graag net even anders. Ik maak op een beeldende en creatieve manier onderliggende dynamieken, patronen of emoties zichtbaar. Vanuit verbinding zet ik transformatie in gang.

    Mijn levensverhaal in het kort

    Van stilte naar stem

    Vroeger was ik een bang, verlegen meisje dat door mijn moeder van de peuterspeelzaal werd gehaald. Ik was alleen maar aan het huilen, er was geen beweging in me te krijgen. Dat is tegenwoordig wel anders!

    Jonge leerkracht, grote lessen

    Na de Pabo stond ik direct als 21e jarige invaller voor groep 8. In ‘standje overleven’ heb ik mijn eerste jaar afgerond. De negatieve triggers in die groep trokken toen al mijn aandacht. Wat gebeurt hier toch allemaal qua dynamiek? De een versterkt de ander in negativiteit en het opzoeken van grenzen.

    Met 24 jaar ervaring in het basisonderwijs heb ik veel expertise en ervaring opgebouwd hoe groeps- en teamdynamieken werken. Super waardevol om deze processen in te duiken, mee te puzzelen en dynamieken positief te versterken. Het onderliggende zichtbaar te maken. Waar is nu daadwerkelijk behoefte aan?

    En toen wist ik het zelf niet meer, mijn burn out ontmaskerd!

    Een reorganisatie was voor mij de druppel die de emmer deed overlopen. Ik zat vast op alle vlakken: mentaal, emotioneel en fysiek. Ik was helemaal op. Het was een heel helder signaal dat ik het anders ‘moest’ aanpakken.

    Achteraf is het niet gek dat ik op dit punt terecht ben gekomen. Ik paste me altijd aan en wilde niet afgewezen worden, dus mijn echte mening hield ik voor me. Ik wilde aan alle verwachtingen van anderen voldoen en gewaardeerd worden. Wat leidde tot overmatig perfectionistisch gedrag. Ik had veel energie, maar ik ging hier grenzeloos mee om en nam mijn gevoel niet serieus. Standje daadkracht, aanpassing en pleasen hebben het lang volgehouden.

    Van enorme daadkracht naar meer mildheid naar mezelf; dit was de meest intensieve en waardevolle leerschool ooit!

    En nu? Durven groeien door loslaten en kwetsbaarheid

    Ik heb geleerd dat ‘maskers’ niet nodig zijn. Ik sta veel bewuster in het leven. Ik weet waar mijn passies, talenten en krachten liggen. Mijn schaduwkanten, mijn angsten en belemmerende overtuigingen mogen er ook zijn. Ik stop ze niet meer weg, het hoort bij mij. Ik voel me weer veerkrachtig!

    Gelukkig maar dat ik tegen die denkbeeldige muur ben geklapt. Mijn verhaal is mijn motivatie geworden om anderen te coachen, versterken en inspireren.

    Ik gebruik mijn gezonde dosis zelfreflectie. Samen met mijn unieke combinatie aan expertise, ervaring en drijfveren versterk ik organisaties graag.

    Van verstoppertje spelen naar authentieke zelfexpressie!

     

    Als je me echt zou kennen, zou je weten: