Over mezelf

Mijn naam is Suzanne Pieters-Popma. Ik sta graag in hartverbinding met mensen en krijg ook energie om mensen met elkaar te verbinden.
Dit doe ik vanuit een open, empatische houding.

Iets in beweging zetten geeft me energie. Ik geef graag verdiepende inzichten, zodat jij weer zelf sturing kunt geven aan uitdagingen die er zijn. Hoe mooi is het om vervolgens zelf weer de regie te kunnen oppakken?

 

Dit ben ik in een aantal zinnen:  

Ik communiceer op een enthousiaste, energieke manier en tegelijkertijd zorgt mijn warme uitstraling ervoor dat jij je snel op je gemak voelt. 

Ik doe de dingen net even anders, zo maak ik graag op een beeldende en creatieve manier dingen helder en zichtbaar.

Met mijn bevlogen en bruisende energie, ga ik je zeker inspireren! 

Als je me echt zou kennen, zou je weten: 

  • Coaching met een zachte “G”. Trots op mijn Zuid-Limburgse roots. Inmiddels al jaren woonachtig in Noord-Brabant (Veldhoven) en dat bevalt me prima! 
  • De mooiste (verdiepende) gesprekken ontstaan vaak in een spontaan moment. En soms ook met nieuwe mensen, daarom vind ik het ook zo leuk om iedere keer weer nieuwe mensen te ontmoeten. 
  • Trots op ons dynamische gezin met 4 opgroeiende pubers. Ik kan het waarderen hoe ze af en toe een spiegel aan mij voorhouden als ouder. 
  • Altijd in om nieuwe creatieve dingen uit te proberen. Voor mij echt ontspanning om uit mijn hoofd te komen. 
  • Iedere keer raak ik opnieuw geïnspireerd door alles wat er nog te leren is, weer nieuwe inzichten krijgen door opleidingen en/of trainingen. De nieuwsgierigheid zit hem vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. 
  • Op momenten ben ik eigenwijs, chaotisch en vol ideeën. Regelmatig raak ik mijn sleutels kwijt. Orde aanbrengen in mijn ‘chaos’ helpt niet altijd, want dan weet ik helemaal niet meer waar mijn spullen liggen.

Mijn missie:

Ik ben ervan overtuigd dat jij de regie kunt nemen om positieve veranderingen in jouw leven aan te brengen. Durf jezelf aan te kijken met alles wat er is, zodat je meer ruimte creëert om jouw eigen koers nog meer te gaan varen.