Wie is het gezicht achter

Pit & Power?

Suzanne is bevlogen en enthousiast. Ze staat graag in verbinding met mensen, maar krijgt ook energie om mensen met elkaar te verbinden. Qua persoonlijkheid is ze open en invoelend. Suzanne werkt praktisch, beeldend en doelgericht. Ze heeft veel ideeën en maakt deze graag visueel en concreet. Daarnaast staat ze achter de uitspraak: “you practice wat you preach”. Vanuit ervaring uitdragen. Ze gunt jou om jouw eigen inzichten te krijgen!

Verder is Suzanne getrouwd en heeft 4 kinderen in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar. Ze heeft een rijke levenservaring, ook vanuit haar gezin als moeder van 4 kinderen. Ieder met zijn of haar unieke karakter.

Suzanne is geboren in 1975. Ze is begonnen als leerkracht en heeft zich gedurende de jaren gespecialiseerd op diverse vlakken. Zowel voor kinderen en jongeren, maar ook voor volwassenen.

Afgelopen jaren is zij zich ook bewuster geworden van haar eigen talenten en veerkracht. Van binnenuit is zij sterker geworden. Deze ontdekkingstocht en/of groeiproces gunt zij jou ook!

De beweging om patronen te veranderen ligt bij jou. In de kern van ieder mens (groot of klein) liggen tal van mogelijkheden. Ontdek wie je bent en word je bewuster van jouw eigen talenten. Jij hebt de sleutel tot verandering.

Hoe werk ik?

“Drijfveren zijn de motor achter je gedrag. Wat zet jou aan tot actie?”

06-24530528

info@pit-en-power.nl

Veldhoven (omgeving Eindhoven)