Referenties

“Suzanne neemt je mee in jouw proces waarbij je meer inzicht krijgt in jezelf, je patronen, je overtuigingen en al je eigenschappen. Ze kijkt ook met je mee hoe je op het punt gekomen bent, waar je nu staat. Wat zijn jouw drijfveren? Wat zijn jouw beren op de weg? Wat heb je nodig? Je gaat samen aan de slag met jouw hulpvraag, vanaf het eerste moment staat vertrouwen voorop. Suzanne is er goed in om aan te voelen wat jij nodig hebt en kan hierin met jou op zoek gaan naar de volgende stap. Ze zorgt ervoor je zelf de regie hebt over je proces. Ik vind het ontzettend prettig hoe ze het persoonlijke stuk steeds weet te koppelen aan het professionele stuk. Ik heb een hoop over mezelf geleerd en zou iedereen dit gunnen.

– Famke –

Suzanne geeft alle ruimte om via veilige ingangen, keuzemogelijkheden en in alle waardigheid de diepte op te zoeken en het onzichtbare bloot te leggen. De zorgvuldigheid waarmee was voor mij erg prettig en opvallend. Doordat ze me eerst liet ervaren wat mijn eigenheid was, samen met mijn talenten en sterke kanten, was het voor mij makkelijker om verdiepend naar mijn eigen vraagstuk te kijken. Als coach kon ze snel en intuitief meebewegen. Doordat ze op een enkel moment een deurtje opende naar haar eigen levenservaringen, gaf het mij een gevoel van gelijkwaardigheid en veiligheid. Krachtig hoe ze hierin haar eigen professionale balans als coach blijft houden. Haar coachingsessies heeft mij tot verder denken gezet, met meer open perspectief en erkenning voor mezelf.”

– Mette –

“Suzanne van Pit en Power heeft mij afgelopen periode gecoacht. Hierin heb ik gedurende drie sessies openhartig en constructief kunnen vertellen over een aantal vraagstukken die bij mij speelden. Suzanne had een luisterend oor en vroeg doortastend door. Met haar breed  pallet van coachingsmethoden kon ze vrijwel bij al mijn vragen tot de kern komen. Suzanne heeft mijn vragen en twijfels inzichtelijk gemaakt en zo mijn positie ten opzichte van deze levensvragen verhelderd. Ik ben hierdoor als mens echt verder gekomen. Ik raad Suzanne en haar gedrevenheid echt aan.”

– Bob –

Ik ben zeer tevreden over het coachingstraject dat ik had met Suzanne. Suzanne is flexibel, heeft een open en eerlijke communicatie en komt haar afspraken na. Door de juiste vragen te stellen en samen andere opties te verkennen kreeg ik nieuwe inzichten over hoe ik het proces op mijn werk beter kon begeleiden. Suzanne laat je “out of the box” denken. Ze geeft tips waar je direct mee aan de slag kan maar zet je met haar diepere vragen ook aan tot zelfontwikkeling.”

– Els A., intern begeleider –

“De naam zegt het al, Suzanne is iemand die voor je open staat, en samen met jou op zoek gaat naar je kracht. Hierin ondersteunt ze op een onvoorwaardelijke, duidelijke manier, zonder oordeel, en zonder vrees. Daar komen mooie, confronterende en verrassende inzichten uit.”

– Roel –

De talentmeting is makkelijk en snel in te vullen. Het heeft me verbaasd hoeveel passende en kloppende informatie die over mij naar boven heeft gehaald! Suzanne was voor mij een fijne coach die mij door de stappen en informatie leidde. Ze gaf me de juiste stof om over na te denken en voor mij was dit een bevestiging en duwtje in de juiste richting. De informatie is door haar ook mooi visueel gemaakt wat voor mij heel helder was. Haar uitleg en voorbeelden droegen hier ook aan bij. Suzanne is een fijne coach bij het inzicht wat uit deze talentmeting komt. Ze houdt je een spiegel voor en dat maakt dat je een juiste weg in kunt slaan die bij je past.

– Agnes –

Als school waren we op korte termijn op zoek naar extra begeleiding voor een leerling en de hele groep 8. De ODC -Talentmeting bracht de positieve kanten maar ook de valkuilen van de leerling boven. Dit gaf zowel de leerling, de ouders als de leerkracht nieuwe inzichten. Hier kwam een positieve gedragsimpuls uit voort vanuit de leerling. Ook de leerkracht had nu handreikingen om deze leerling op een wat andere manier te begeleiden. Door de leerkracht te ondersteunen in een aanpak op maat die past bij de groep, kon de groep en de leerling samen met de leerkracht weer op een goede en positieve manier verder. De aanpak en begeleiding van Suzanne is professioneel en concreet. Je merkt dat er veel kennis en kunde is. De communicatie is open en direct. Het was een hele fijne samenwerking.”

Esther Sweebe, kindcentrum het Talent –