Referenties

Ik ben zeer tevreden over het coachingstraject dat ik had met Suzanne. Suzanne is flexibel, heeft een open en eerlijke communicatie en komt haar afspraken na. Door de juiste vragen te stellen en samen andere opties te verkennen kreeg ik nieuwe inzichten over hoe ik het proces op mijn werk beter kon begeleiden. Suzanne laat je “out of the box” denken. Ze geeft tips waar je direct mee aan de slag kan maar zet je met haar diepere vragen ook aan tot zelfontwikkeling.”

– Els A., intern begeleider

“De naam zegt het al, Suzanne is iemand die voor je open staat, en samen met jou op zoek gaat naar je kracht. Hierin ondersteunt ze op een onvoorwaardelijke, duidelijke manier, zonder oordeel, en zonder vrees. Daar komen mooie, confronterende en verrassende inzichten uit.”

– Roel

De talentmeting is makkelijk en snel in te vullen. Het heeft me verbaasd hoeveel passende en kloppende informatie die over mij naar boven heeft gehaald! Suzanne was voor mij een fijne coach die mij door de stappen en informatie leidde. Ze gaf me de juiste stof om over na te denken en voor mij was dit een bevestiging en duwtje in de juiste richting. De informatie is door haar ook mooi visueel gemaakt wat voor mij heel helder was. Haar uitleg en voorbeelden droegen hier ook aan bij. Suzanne is een fijne coach bij het inzicht wat uit deze talentmeting komt. Ze houdt je een spiegel voor en dat maakt dat je een juiste weg in kunt slaan die bij je past.

– Agnes

Als school waren we op korte termijn op zoek naar extra begeleiding voor een leerling en de hele groep 8. De ODC -Talentmeting bracht de positieve kanten maar ook de valkuilen van de leerling boven. Dit gaf zowel de leerling, de ouders als de leerkracht nieuwe inzichten. Hier kwam een positieve gedragsimpuls uit voort vanuit de leerling. Ook de leerkracht had nu handreikingen om deze leerling op een wat andere manier te begeleiden. Door de leerkracht te ondersteunen in een aanpak op maat die past bij de groep, kon de groep en de leerling samen met de leerkracht weer op een goede en positieve manier verder. De aanpak en begeleiding van Suzanne is professioneel en concreet. Je merkt dat er veel kennis en kunde is. De communicatie is open en direct. Het was een hele fijne samenwerking.”

Esther Sweebe, kindcentrum het Talent